Okulumuz eTwinning Proje Okulu oldu.

Okulumuz gerçekleştirmiş olduğu bir çok eTwininig projesinin kalite ödülüne layık görülmesi nedeniyle platform tarafından eTwinning okulu olmaya layık görülmüştür.

03.05.2023 135

Tebrikler! “Şehit Ebubekir Durmuş Ortaokulu”, 2023-2024 eTwinning Okul Etiketi ile ödüllendirildi. Bu, okulunuzdaki eTwinning ekibinin büyük bir başarısıdır! Bu başarımız Avrupa Okul Eğitim Platformunda ve diğer eTwinning ve Avrupa Komisyonu haber kanallarında yayınlanmıştır.

Böylelikle okulumuz eTwinning Okulları grubuna ve eTwinning Okullarına yönelik çeşitli etkinliklere katılmaya hak kazanacaktır.

Bu başarıyı bizlere getiren projeleri hazırlayan ve kalite ödülü alan öğretmenlerimiz;

Müdürümüz Muhammed Murat AYDIN, Müdür Yardımcımız Bener BULDUKLU, Elçin YEŞİLLİ, Melek DUMAN, Filiz ZENGİN, Gamze DADAŞ, Fatma ÜNAL, Melih BAYKARA ve proje katılımcısı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

03-05-2023